Ergonomiska lösningar på din arbetsplats

Medisafety hjälper sina kunder att få en ergonomiskt anpassad datorarbetsplats genom bla. göra personligt besök.

I vår webbhandel finner du ett stort utbud av ergonomiska produkter.

En ergonomisk perfekt arbetsplats är många gånger svårt att uppnå. Speciellt då flere personer skall dela på en och samma arbetspunkt uppstår många problem då personerna sällan har samma kroppsstorlek. Detta bör man ta i beaktande då man anskaffar kontorsmöblemanget. En billig lösning oftast en dålig lösning.
Trio säädettävä työpöytä
Med hjälp av höj-, och sänkbara arbetsbord kan man oftast lösa detta problem. I Medisafetys sortiment finner du en bra lösning, -som dessutom inte kostar skjortan?. Har man en bra bordsskiva på sitt gamla skrivbord kan den oftast monteras på det nya eldrivna höj-, och sänkbara underredet.

Med ett höj-, och sänkbart bord kan du jobba både sittande och stående, vilket gör att man belastar sin kropp på olika sätt under arbetsdagen. Detta i sin tur resulterar oftast i mindre belastningsskador och mindre frånvaro från arbetsplatsen.

Har man dåligt stöd för underarmarna (om bordsskivan saknar tillräkkligt stor urtag för magen) finns det underarmstöd, som är format efter RollerMouse, vilket gör att avståndet till tangentbordet minimeras.

Underarmstödet ger maximal avlastning för armar och axlar.

Underarmstödet kan enkelt monteras på bordsskivan med sina två fästen.

 
Beställningar via vår webbhandel