Tunnettu Piikkimatto FLEX Nyt hintaan 49 Eur sis Alv ja rahti Nyt 0 Eur!


Piikkimato on monille tehokas ja nopea apu kipu ja jännitystilojen rentouttamiseen. Selkä ja niskakipu reagoi hyvin piikkimattohoitoon.

Ihmiset ympäri maailmaan ovat löytäneet apua piikkimatosta myös silloin kun muu hoito ei ole thonnut. Piikkimatto on myös nopea apu mm. stressin lieventämiseen, verenkierron parantamiseeen unenpuutteeseen masennukseen. Kokelie ja totea kun 10.323 piikkiä tekee ihmeitä.

Miten FLEX piikkimatto vaikuttaa:

Selässä on erityisen paljon akupisteitä. Niiden kautta ääreisverenkierto tehostuu ja endorfiinia erityy vartaloon ja tämä:

•Vähentää kipua ja stressiä
•Vähentää univaikeuksia y.m.

Käyttöohje:

Asettaudu vain rohkeasti makaamaan FLEX piikkimaton päälle, jonka muovinystyrät pureutuvat lempeästi jännittyneeseen selkään. Alkutuntemus on leivä pistely tai pingotus, joka muuttuu nopeasti mielihyväksi ja rentouden tunteeksi. Voit hoitaa itse itseäsi!.

Vanha konsti tämäkin, sillä piikkimaton kivunlievitys on tunnettu jo tuhansia vuosia sitten Intiassa, jossa sitä on käytetty päivittäisissä rentoutus-, mietiskely- ja joogaharjotuksissa alustana. Eräs yleisimpiä kivunlievityksen selitysmalleja on, että kivun yhteydessä erittyvät mielihyvähormonit kuten endorfiini ja oksitosiini saavat kivun muuttumaan rentouttavaksi nautinnoksi. Ilmiö voidaan selittää anatomisesti sillä, että kivun ja mielihyvän kokeminen tapahtuu samalla aivoalueella: kipukokemus tylee aktivoineeksi mielihyvähormonituotannon.
Tunnettua on, että kovan fyysisen rasituksen tai kivun jälkeen, olo on rento ja ”turta”.

Mieli ja keho ovat yhtä! Flex-piikkimatto sopii rentouttamaan myös kireää, levotonta mieltä ja poistamaan stressiä ja ”ylikierroksia”. 20 minuutin makuuhetki matolla riittää, ja kun keho tottuu stimulaatioon, haluat lisää! On hyvä muistaa, että rento keho myös paranee ja toipuu parhaiten.

Maton siililogo puuttuu nykyisin.

Osta piikkimatto meiltä, Nyt ilman rahtikuluja!

 
Tilaa verkkokaupasta helposti