Individuella Fonic-hörselskydd

Det är svårt att eliminera det buller som finns i vår omgivning, men vi kan skydda oss från det. Att skaffa ändamålsenliga individuella hörselskydd är den bästa förutsättningen för att du också använder dem.

Alternativet för den traditionella kåp-modellen av hörselskydd är det individuella hörselskyddet. Det består av en stomme som är tillverkad enligt en mall av kundens örongång samt ett filter med 9, 15 eller 25 dBs dämpning. Hörselskydden är mjuka vilket gör det möjligt att använda dem hela dagen!

Till de individuella hörselskydden tillverkas också monitorhörlurar för olika ändamål, dessa kan göras i par eller bara för ett öra. Användningsområden är t.ex. monitorer för musik som används av musiker, ljudtekniker, dj:n med flera

Medisafety är Finfonics återförsäljare som vid behov också kan besöka Er arbetsplats för att göra avgjutningar för de individuella hörselskydden. På detta sätt sparar företaget arbetstid och dessutom bekvämt för arbetstagarna som inte behöver resa långa vägar för att få sina avtryck gjorda.

Mera hörselprodukter på vår webbhandel