FI | SV
Sale!
,

Energiakello Johanna- Ø 40 cm

Original price was: 115,00 €.Current price is: 99,00 €. (79,84 )

Energiakello Johanna- Ø 40 cm

Energiakello Johanna näyttää selkeästi sähkön hinnan joka tunnille jopa 12 tuntia eteenpäin väreillä punainen (korkea), vihreä (matala) ja keltainen (rajavyöhykkeellä).

 

Seinäkello on saatavana väreissä valkoinen tai harmaa.
Kello on helposti asennettavissa puhelimen tai tietokoneen kautta oman wifi-verkkoon.
Mukana tulevalla verkkosovelluksella voit muuttaa kellon asetuksia kotitaloudellesi sopiviksi.

Väriasetuksissa voit itse valita omat värisi korkealle, keskisuurelle ja alhaiselle hinnalle. Kirkkauuuden saa myös säädettyä.

Oma hinta: Jos valitset tämän näyttövaihtoehdon, keskihinta on päättämäsi hinta. Kaikki rajan alapuolella on vihreää ja ylimenevä hinta jaetaan keltaiseen ja punaiseen.

Sähkön hintatiedot päivyttyvät kelloon automaattisesti verkon kautta.

Kellon tukevat sähköalueet ovat suomi tai ruotsi.

Kello toimii  AA-paristolla x1  (patteri mukana).  Halkaisija 40 cm.

Valosilmukan ja kellon pienen tietokonen virtalähteenä on USB A 5V/2A (lisävarustna).

1,8-2 metrin valkoinen virta kaapeli mukana. USB-laturi on saatavana lisävarusteena. Älypuelimen virtalähde sopii jos ylimääräinen löytyy kotona.

USB Adapter Power adapterin voit ostaa täältä

Pikaohje-ENG-FI-2023-09-19B

 

Fortum Tarkka – pörssi­sähkö kotiin

 

 

 

Varasto loppu

Energiakello Johanna – Ø 40 cm (Uusin malli)

Energiakello Johanna näyttää selkeästi sähkön hinnan joka tunnille jopa 12 tuntia eteenpäin väreillä punainen (korkea), vihreä (matala) ja keltainen (rajavyöhykkeellä).

Energy-Watch-installation-guide-SE-FI-2023-02-25B

Manuaalinen konfigurointi

1. Kellolla on lähtökohtaisesti asetuksena “keskimäärä”. Katso alta lisää tietoa.
2. Kun kello on asetettu ja haluat muuttaa asetukset on olemassa kaksi vaihtoehtoa. 1) Jos tunnet kellon paikallisen IP-osoitteen. (http://192.168.x.xxx) niin voit mainita tämän nettiselaimessa. 2) Paina resetointinappia (lisää tietoa kohdassa TEHDASASETUSTEN PALAUTUS) kellon takana joka tarkoittaa sitä että asennat kellon kohdan 4. MANUAALINEN ASETUS – mukaisesti.

Keskimäärä: ne kellonajat jotka ovat sähkön keskimäärähinnan alla ovat vihreän väriset ja yläpuolella keltaiset ja punaiset.

Keskihinta energia

Oma valinta: Määrittelle sähkönhinta (€/kWh) joka tarkoittaa sitä että valitun keskihinnan alapuolella olevat tuntihinnat ovat vihreitä ja yläpuolella olevat ovat puoliksi keltaiset ja punaiset.

Sähköalue: SE 1, SE 2, SE 3.
Valoherkkyys: Tee omat valintasi esim SE 4, FI, jne ja säästä niin asetukset päivittyvät. Sähkönhinnat jota kello käyttää ovat spot-hintoja. Valoliuska näyttää jokaisen tunnin tilan ja 11 tuntia ilman hintoja ja veroja eteenpäin. Kellon hinnat päivittyvät joka päivä 12.13 CET ja päivityksen aikana kello värinäyttö saattaa olla pois päältä tai esim. Violetti noin 1-2 tuntia. Laiteohjelmiston päivitys joka tarkistetaan sovelluksen mukaisesti voidaan tehdä silloin kun laiteohjelmisto on valittavissa valikon valintapäivityksessä.

Pikaohje-ENG-FI-2023-09-19B

 

 

 

 

Paino 1,390 kg (kilogramma)
Mitat 42 × 43 × 6 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...

Shopping Cart