FI | SV

Sören Södergrann

Founder - CEO

Mikael
Södergrann

Intern Designer

Elisa
Södergrann

Marketing Head

Henrik
Södergrann

CCO

Medisafety Oy Ab

Medisafety on vuonna 1996 perustettu kaskislainen yritys, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan.

 • Medisafety tuo maahan, varastoi ja markkinoi verenpainemittareita, ensiaputuotteita, IT-ohjelmistoja ja oheislaitteita.
 • Medisafety myy myös päätetyöskentelyn tarkoitettuja ergonomisia apuvälineitä; RollerMouse ja muita hiiriohjaimia, ranne-, ja kyynärvarsitukia, jne.
 • Ajatuksena on vähentää työn rasituksia ja saada työympäristöstä toimiva ja ergonomisesti hyvä kokonaisuus
 • Myymme käyttäjän korvan mukaan valmistettuja kuulonsuojaimia/FinFonic Vaasa.
 • Myymme myös muita kuulosuojaimia sekä hengityssuojaimia.
 • Medisafety myy työterveyshuollon palveluja ja järjestää Suomen Punaisen Ristin hyväksymiä ensiapukursseja.
 • Medisafety tuo maahan ja myy 1-Wire tuotteita sekä AAG-sääasemia. Tuotevalikoimassamme on laadukkaita sääasemia, kuten Davis & AAG.

Medisafety Oy Ab myynti- ja toimitusehdot 1.9.2021 tuotteistaan

HINNAT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin..

 • Hintavirheet: medisafety Oy Ab pidättää oikeuden perua tilauksen, kun kyseessä on selvä ja olennainen hintavirhe.
 • Tuotteen korvaaminen  ja kaupan peruminen: Jos tilattu tuote on loppunut varastostamme otamme teihin yhteys. Emme vaihtaa tuotteen suoraan kysymättä lupaa tilaajalta.
 • Tavaran palautukset: Vastaanottaja on velvollinen tarkastamaan toimituksen sisällön ja kunnon vastaanoton yhteydessä. Mahdolliset puutteet ja rikkoontumiset on ilmoitettava mahdollisimman pian Medisafetylle. lmoitus mahdollisesta toimitusvirheestä on tehtävä Medisafetyn Oy:n asiakaspalveluun 14 arkipäivän kuluessa. Virheilmoitus voidaan hyväksyä myöhemminkin, mikäli tavarassa on valmistusvirhe, joka ei ollut heti todettavissa tai jos tuote on ollut muuten viallinen.
 • Mikäli toimitus ei ole ollut tilauksen mukainen tai jos tavara on ollut virheellinen, tavaroiden palautus tapahtuu aina kuluitta. Palautuksen järjestämiseksi tulee olla yhteydessä Medisafety Oy:n asiakaspalveluun.
 • Mikäli palautus tehdään muista kuin yllä mainituista syistä, veloitetaan siitä 14 € palautuksen käsittelykuluina. Palautukset voi toimittaa Medisafety Oy:n varastoon lähettämällä ne itse Postin palautustunnuksella. Palautuksen toteutuneet rahtikustannukset menevät asiakkaan lukuun.
 • Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäispakkauksissa sekä jälleenmyyntikuntoisia. Hyvityslasku tehdään tuotteiden palauduttua ja tuotetarkistuksen jälkeen.
 • Tilaustuotteilla, eli asiakkaalle erikseen valmistajalta tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 • Palautuksen hyväksymisen edellytyksenä on, että palautuksesta on sovittu etukäteen asiakaspalvelun kanssa.

VERKKOKAUPAN MAKSUTAVAT:

 • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
 • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.
 • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club.
 • Mobiilimaksaminen: MobilePay sekä Siirto
 • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB. Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu MobilePay sekä Siirto.
 • Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla, Medisafety Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
 • Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

LASKUTUS:

Yrityksille ja yhteisöille myymme laskulla. Yritysten ja yhteisöjen on ilmoitettava Y-tunnus ja muut tilauksen käsittelemiseksi tarvittavat tiedot tilausta tehdessään. Tarkistamme yrityksen luottotiedot ennen tilauksen toimittamista ja mikäli maksuhäiriöistä on merkintä tai luottotietoja ei löydy, tilaus toimitetaan ennakkomaksutilisiirron jälkeen.

Kertatilauksista, joiden veroton nettoarvo on alle 30 €, peritään 5 € pienlaskutuslisä.

Viivästyskorko korkolain mukaan. Muistutusmaksu 5 €.

Kaikki tuotteet ovat Medisafety Oy Ab:n omaisuutta, kunnes koko kauppasumma on maksettu.

Ennakkolaskulla maksetut tuotteet toimitetaan asiakkaalle, kun maksu on suoritettu Medisafety Oy Ab:n tilille tai sovittu etukäteen. Tilattujen tuotteiden pakkaus- ja postikulut riippuvat valitusta tuotteesta ja toimitustavasta. Medisafety Oy Ab varaa oikeuden veloittaa ylisuurista lähetyksistä pakkaus- ja postikulut todellisten kulujen mukaisesti. Pidätämme oikeuden korjata/muokata mahdollisia virheellisiä hintoja.

KULUTTAJA-ASIAKKAAT:

 • Sähköinen kauppapaikkamme noudattaa Kuluttajansuojalakia etämyynnistä
 • Kuluttajilla on Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautuksen hyväksymisen ehtona on se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa ja -pakkauksessa. Palautuksen toimituskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautetuista tuotteista hyvitämme niistä maksetun summan toimituskuluja lukuun ottamatta takaisin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen palautumisesta myyjälle. Hyvitys suoritetaan samalla maksutavalla, jota käytettiin tilausta tehdessä.

Voit ottaa meihin yhteyttä:

Arkisin klo 09:00 – 21:00
Lauantaisin klo 10:00 – 18:00
GSM 040-510 0239 (Sähkoposti paras vaihtoehto)
asiakaspalvelu@medisafety.fi

Noutopiste Kaskisissa:
Bladintie 34
FI-64260 Kaskinen
Kannattaa kuitenkin soittaa ja varmistaa ennen tuloa.

Yhteyslomake

Toimimme pääasiassa Suomessa

Jos haluat tehdä ostoksia kanssamme muualta maailmasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: kauppa@medisafety.fi

Parasta laatua

Pidämme kiinni laadukkaista tuotteista, vaikka yritämme myös edullisia tuotteita.

Hyviä tarjouksia

Yritämme saada viikoittain tuotteita erittäin hyvillä hinnoilla. Voit myös käydä "Poistomyynti", josta löydät mielenkiintoisia tuotteita uskomattoman hyvillä hinnoilla.

Turvalliset maksutavat

Tarjoamme yhteistyössä Paytrailin kanssa lasku-, osa-, luottokortti- ja suoramaksuja.

Shopping Cart