FI | SV

Ensiapukurssit

ARVOkumppani

Ensiapukurssia pidetään taas Kaskisissa Medisafetyn tiloissa tai esim. tilaajan työpaikalla.

Tule EA kurssille oppimaan näitä asioita kokeneen erikoissairaanhoitajan avulla. Opettajana toimii Sören Södergrann Kaskisista.

SPR Hätäensiapukurssit 4-8 t® ovat virallisia sertifioituja koulutuksia, joista saa Punaisen Ristin ensiapukortin eli pätevyystodistuksen. Kurssin suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun antamisen kurssin sisällön mukaisissa aiheissa. Hätäensiapukurssi on voimassa 3 vuotta ja se sopii myös kertauskurssiksi, jolla voit jatkaa voimassa olevaa SPR Ensiapukurssi EA 1® tai EA 2® -todistuksen voimassaoloa 3 vuotta.

NYT HELPPO PÄIVITTÄÄ EA-kortti :

Suorita SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® tai 8 t ®verkkokoulutus omaan tahtiin itselle sopivana aikana. Koulutuksen voi
keskeyttää koska vaan ja jatkaa myöhemmin.

TÄSSÄ ILMOITAUTUMISLOMAKE KURSSILLE!

ARVOkumppani® – tunnettua vastuullisuutta
Medisafetyn tarjoamat kurssit ovat aina sertifioituja SPR ensiapukursseja, joista jokainen kurssin suorittanut saa varmasti SPR ensiapupätevyyden.

Kela on päivittänyt ensiavun kouluttajien koulutusvaatimuksia työpaikan ensiapuvalmiuteen liittyen.

Vuoden 2023 alusta alkaen korvaamisen edellytyksenä on, että ensiapukouluttajalla on jokin seuraavista pohjakoulutuksista terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö eli sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö, fysioterapeutti, hammaslääkäri tai lääkäri
nimikesuojattu ammattihenkilö eli lähihoitaja (perustason ensihoito tai sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala), pelastaja, palomies-sairaankuljettaja tai lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja.
Lisäksi kouluttajalta edellytetään aina, että hänellä on ensiapukouluttajan lisäkoulutus.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Shopping Cart