FI | SV
, , ,

Lifepak CR2 sydäniskuri

1 969,00  (1 587,90 )

Lifepak CR2 sydäniskuri USB -yhteydellä

Äkillinen sydämenpysähdys voi tapahtua kenelle tahansa – missä tahansa.  Äkillisen sydänpysähdyksen sattuessa on tärkeää osata toimia oikein, hälyttää ammattiapua, aloittaa elvytys ja käyttää sydäniskuria.

Physio-Control Lifepak CR 2 on suunniteltu siten, että myös maallikot osaavat käyttää sitä nopeasti ja antaa autettavalle parasta mahdollista hoitoa. Laite on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi ja useat sen yksityiskohdat tekevät elvytystilanteesta helpomman.

Tehokasta hoitoa

Jos defibrilloitava rytmi havaitaan, Lifepak CR2 lisää iskujen tehoa asteittain, eikä käyttäjältä tarvita mitään päätöksiä. Jokainen meistä on eri painoinen ja kehomme vastus on erilainen. Tarvitsemme siis erisuuruisen määrän energiaa, jotta sydämemme rytmi saadaan takaisin pumppaamaan.

Ladattavat tiedostot:
Lifepak CR 2 -sydäniskurin esite (PDF)
Lifepak CR 2 -sydäniskurin seinäohje (PDF)

Toimitussisältö:
Puoliautomaattinen maallikkodefibrillaattori USB -yhteydellä
Kielivaihtoehto: Suomi
Kantokahva
Elektrodit
Akku
Ohjekirjat

 

Sydäniskureiden vertailutaulukko

Defibrillaattoreiden hintaa verratessa tulee ottaa huomioon laitteen kaikki kustannukset. Milloin laite on tullut markkinoille?
Onko laite varmasti helppokäyttöinen? Jos laite on tullut markkinoille jo useita vuosia sitten, on todennäköistä että se saatetaan korvata toisella versiolla ja tällöin tarvikkeiden saatavuus hankaloituu huomattavasti.

Lifepak CR2 on moderni laite ja se on myös tutkitusti helppokäyttöisin!

Valmistaja Lifepak CR 2 ZOLL AED Plus ZOLL AED 3 Heartsine Samaritan PAD 500
 Tullut markkinoille 2016 2002 2016 2012
Toiminnot
1. Analyysi elvytyksen aikana
2. Lapsen elvytys nappia painamalla
3. Kielen vaihto nappia painamalla *
4. Iskuenergia, joka kasvaa jopa 360 jouleen saakka
5. Ilmoittaa huollosta sähköpostilla (verkkoon kytkentä) *

 

Markkinoiden tehokkain laite, Lifepak CR2 sydäniskuri USB -yhteydellä!

Lifepak CR2 pystyy antamaan defibrillaatioiskuja 360J energiamäärällä! Muissa laitteissa enimmäismäärä saattaa olla esimerkiksi vain 200J. Kun hankit sydäniskurin turvaksesi, haluathan että laite on sekä helppokäyttöinen että tehokas?

Testeissä kilpailijoihinsa nähden ylivoimaiseksi osoitettu Lifepak CR2 antaa pelastajan keskittyä tärkeimpään – hengen pelastamiseen. Haluathan myös sinä, että käyttämäsi laite pystyy antamaan parasta mahdollista hoitoa hätätilanteessa?

Shopping Cart