FI | SV

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus

125,00  (100,81 )

Hätäensiapukurssi

Hätäensiapukurssi 8 t®, verkkokoulutus soveltuu myös hätäensiaputaitojen kertaamiseen ja ylläpitämiseen, kun edellisestä ensiapukurssista on kulunut aikaa enintään kolme (3) vuotta. Päivytykseen riittää myös 8t Hätäensiapukurssi  mutta jos haluat hieman kattavampi kertaus niin tämä on sopiva kurssi.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus on interaktiivinen kokonaisuus teoriaa, monivalintatehtäviä, animaatioita, videoita ja itsenäisesti suoritettavia ensiapuharjoituksia. Voit suorittaa verkkokoulutuksen omaan tahtiin, pitää taukoja ja jatkaa siitä mihin jäit.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus sisältää myös sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

Tällä kurssilla voit myös yhden kerran päivittää voimassa olevan SPR Ensiapukurssi EA 1® – tai SPR Ensiapukurssi EA 2® -pätevyyden kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus sopii sinulle, kun haluat oppia kattavasti hätäensiaputaitoja kotiin, vapaa-ajalle, harrastustoimintaan tai työpaikalle. Verkkokurssin voit suorittaa ilman aiempaa ensiapukoulutusta.

Ensiapukurssin suorittamisesta saa SPR ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta.

 

LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen kurssit@medisafety.fi tai puhelimitse 040 5100239

Ilmoitautumislomake

Hätäensiapukurssi 8t:

SPR:n koulutuspohjainen verkkokurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.

 

Tavoite:

Kurssin suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun antamisen sisällön mukaisissa aiheissa.

HUOM! Tämä verkkokurssi soveltuu SPR Ensiapukurssien EA1® tai EA2® kertaamiseen. Nykyisin tämä kurssi riittää kertaamiseen ei tarvii enää lähikoulutusta mutta myös tietenkin mahdollista sen lisääksi osallistua 4-8t lähiopetukseen.

Verkkokoulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin, pitää välillä tauon, ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Kurssisuoritukseen sisältyy väli- ja lopputehtävien suorittaminen. Kurssin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 8 t -todistus.

Sisältö:

 • Toiminta auttamistilanteessa onnettomuudessa tai sairauskohtauksessa
 • Hätäensiavun perusteet
 • Tajuttomalle annettava ensiapu
 • Aikuisen painelu-puhalluselvytys
 • Sydäniskurin (defibrillaattori) käyttö
 • Tukehtuvan henkilön ensiapu kun vierasesine hengitysteissä
 • Verenkierron häiriötila (sokki)
 • Raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
 • Verenvuodon tyrehdyttäminen
 • Haavojen ja palovammojen ensiapu sekä sähköisku
 • Tavallisimpien sairauskohtausten ensiapu
 • Tapaturmien ennaltaehkäisy
 • Terveyden edistäminen
 • Henkinen ensiapu
 • Valmius ja varautuminen

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®, verkkokoulutus koostuu hätäensiavun perusteisiin liittyvästä teoriaosuudesta, monivalintatehtävistä, animaatioista ja videoista. Verkkokoulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin, pitää välillä tauon, ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Kurssilaiselta edellytetään väli- ja lopputehtävien suorittamista, ja kurssin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 8 t -todistus. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Verkkokoulutuksella voi myös päivittää voimassa olevan SPR Ensiapukurssi EA 1®- ja SPR Ensiapukurssi EA 2® -pätevyyden yhden kerran kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Uudistus koskee myös kaikkia jo suoritettuja SPR  verkkokoulutuksia. SPR Hätäensiapukurssi 8t ohjelmaan voit tutustua täällä.

MAKSAMINEN
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, suorita osallistumismaksusi verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, laskutamme kurssin jälkikäteen. Laskuun ei lisätään laskutuslisä.

Saat todistuskortin postitse ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen kahden viikon kuluessa kurssin suorittamisesta. Tarkistathan että antamasi osoitetiedot ovat oikein, niin todistus tulee perille asti.Osallistumisohjeet

SPR Hätäensiapukurssi 8 t, verkkokoulutus aloitetaan kirjautumalla ilmoittautumisen jälkeen saadulla koodilla koulutusalustalle. Koodi toimitetaan kolmen arkipäivän kuluessa. Kirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoitteesi, joka toimii käyttäjätunnuksena.

Muut Ensiapukurssit

SPR

Leave this field blank

Kouluttajana Sören Södergrann, SPR:n hyväksymä ensiapuopettaja.

0/250 Max words

Suorittamalla ensiapukurssin verkko-osuuden, saat ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Tämän kuuden kuukauden aikana sinun tulee suorittaa lähiosuus, jonka suoritettuasi saat sertifioidun ensiapu pätevyyden seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Lähijakson voit suorittaa lähikoulutuksena Medisafetyn koulutustiloissa tai mahdollisesti työpaikalla. Osallistuessasi kurssille yksityishenkilönä, ole hyvä ja maksa kurssi verkkokaupassa. Mikäli kurssin maksaa yritys / yhteisö, voidaan kurssimaksu myös laskuttaa suoraan yrityksille ja silloin riittää ilmoitautuminen, siis ei lisätä kauppakoriin mutta täyttäkää ja lähettää allaoleva ilmoitautumislomaketta. 

Henkilötunnuksen avulla rekiseröinti on parempi vaihtoehto koulutuskeskuksen tietokannassa koska myöhemmin voi seurata omat kurssit ja pätevyyden voimassaoloaika. Henkilötunnus poistetaan Medisafetyn verkkokaupasta kun rekisteröinti on tehty. 

Jos on osallistumislista ilmoittaja täyttää osallistumislomaketta ja liittää siihen kurssiluoettelon.
Choose file
Uploading… (0%)

Oops. Samaniminen tiedosto jo ladattu..

Oops. Tämä tiedostomuoto ei tueta

Tiedosto liian iso!

0/10 Tiedosto ladattu.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart