Om Medisafety

Medisafety Oy Ab

Medisafety är ett företag grundat 1996 och registrerat som Ab år 2008.  Medisafety är beläget i Kaskö, företaget är känt för sina kvalitativa produkter.

  • Medisafety importerar till landet, lagerhåller samt marknadsför blodtrycksmätare, första hjälp produkter, it-programvara och kringutrustning.
  • Medisafety säljer också ergonomisk kontorsutrustning; RollerMouse serien,  handledsstöd m.m.
  • Företagsidén är att hjälpa företag att uppnå ergonomiskt funktionsduglig helhet i sin arbetsmiljö och undvika arbetsskador pga detta.
  • Medisafety utför också en del av service- samt installationsarbeten. Vi gör också personliga hörselskydd för Vasafirman FinFonic samt säljer andra hörsel- och andningsskydd.
  • Medisafety säljer också sina tjänster till företagshälsovården samt håller kurser inom första hjälpen som Finlands Röda Kors godkända förstahjälpen utbildare.
  • Företaget handhar också import och försäljning av 1-wire produkter samt väderstationer, bl.a. kvalitets väderstationer som Davis & AAG

Några ord om

Vårt Team

Medisafety är ett familjeföretag som grundats av Specialsjukskötaren inom anestesi och intensivvård, Sören Södergrann 1996 och assisteras av sina barn.

Sören Södergrann

Founder - CEO

Designer Mikael Sodergrann

Mikael
Södergrann

Intern Designer

Elisa
Södergrann

Marketing Head

Henrik
Södergrann

Marketing strategist

Snabb leverans

Medisafety är uppskattad för sina snabba och punktliga leveranser.

Bästa kvaliteten

Vi ställer ribban högt då det gäller kvaliteten på det vi säljer och levererar till kunderna. Som specialsjukskötare inom anestesi och intensivvård med över 40 års erfarenhet​ känner jag gott till produkter inom akutvård, förstahjälp, hälso och sjuvård. IT & Elektronik är min hobby så jag vet en del om detta också!

Bästa erbjudanden

Vi försöker att varje vecka ha några produkter till kraftigt reduserade priser så det lönas att besöka vår butik varje vecka för att inte missa något erbjudande!

Säker betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kreditkortsbetalning och direktbetalning. Denna betalningslösning kallas Klarna Checkout.