FI | SV

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® yhdistelmäkoulutus

148,00  (119,35 )

SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® yhdistelmäkoulutus (sis. verkko-osuuden+ lähiosuuden)

Tämä verkkokurssi on yhteensä kahdeksan tunnin (8×45 min) Hätäensiapukurssi joka myös toimi Ensiapukurssi EA 1® – tai EA 2®kertauskurssina. Koulutuksella voit siis päivittää EA 1® – tai EA 2®pätevyys.

Kun ilmoittaudut koulutukseen, saat osallistumislinkin ja osallistumiskoodin sähköpostiisi kuluvan viikon aikana. Voit suorittaa koulutuksen omassa tahdissa mutta kannattaa tehdä mahdillisimman pian ettei unohdu opitut asiat ennen verkkokurssin loppukoe.

 • Verkkokoulutuksella saat EA1-pätevyydelle 6kk jatkoaika tai Hätäensiapukurssi 6 kuukauden voimaan, jonka aikana sinun tulee suorittaa lähikoulutusosuusosion.
 • Lähikoulutusosuuden suoritettuasi, on Hätäensiapukorttisi tai EA1-korttisi voimassa 3 vuotta.
 • Kun olet varannut verkko-osion saat sähköpostissa lähikoulutusosion ilmoittautumisesta ja aikatauluista tarkemmat tiedot.

Verkko-osion hinta on 59€+Alv./osallistuja.

Jos työnantaja maksaa kurssin riittää että lähettää tämän ilmoituslomakkeen eikä tarvitse lisätä kurssi ostoskoriin.

Laskutustietoja hoidetaan yrityksen kautta.

ILMOITAUTUMISLOMAKE

 

Osasto:

Tavoite:

Kurssilla harjoitellaan hätäensiavun aiheita. Tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Kenelle kurssi soveltuu
Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää omia ensiaputaitojaan tai päivittää voimassaolevan Ensiapukurssi EA 1® – tai EA 2® -todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Päivityksen voi tehdä yhden kerran.

Saat todistuskortin postitse ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen kahden viikon kuluessa kurssin suorittamisesta. Tarkistathan että antamasi osoitetiedot ovat oikein, niin todistus tulee perille asti.

Osallistumisohjeet
Ilmoittautuminen tähän antaa sinulle oikeuden osallistua yhdistelmäkoulutuksen verkko-osuuteen ja lähiosuuteen. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen kolmen arkipäivän kuluessa ohjeet verkkokoulutukseen ja lähipäivään ilmoittautumiseen, sekä kirjautumisohjeet Oma Palveluun.

Sisältö:

 • Auttamistoiminta onnettomuudessa tai sairauskohtauksessa
 • Hätäensiavun perusteet
 • Tajuttomalle annettava ensiapu
 • Peruselvytys
 • Vierasesine hengitysteissä
 • Verenkierron häiriötila (sokki)
 • Haavat
 • Tavallisimmat sairauskohtaukset
 • Palovammat

Tarvittaessa ryhmäkohtaisia muita aiheita / painotuksia

Kurssi pitää SPR:n hyväksymä Ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja (ETK) Sören Södergrann

ILMOITAUDU TÄSSÄ

Leave this field blank

Kouluttajana Sören Södergrann, SPR:n hyväksymä ensiapuopettaja.

0/250 Max words

Suorittamalla ensiapukurssin verkko-osuuden, saat ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Tämän kuuden kuukauden aikana sinun tulee suorittaa lähiosuus, jonka suoritettuasi saat sertifioidun ensiapu pätevyyden seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Lähijakson voit suorittaa lähikoulutuksena Medisafetyn koulutustiloissa tai mahdollisesti työpaikalla. Osallistuessasi kurssille yksityishenkilönä, ole hyvä ja maksa kurssi verkkokaupassa. Mikäli kurssin maksaa yritys / yhteisö, voidaan kurssimaksu myös laskuttaa suoraan yrityksille ja silloin riittää ilmoitautuminen, siis ei lisätä kauppakoriin mutta täyttäkää ja lähettää allaoleva ilmoitautumislomaketta. 

Henkilötunnuksen avulla rekiseröinti on parempi vaihtoehto koulutuskeskuksen tietokannassa koska myöhemmin voi seurata omat kurssit ja pätevyyden voimassaoloaika. Henkilötunnus poistetaan Medisafetyn verkkokaupasta kun rekisteröinti on tehty. 

Jos on osallistumislista ilmoittaja täyttää osallistumislomaketta ja liittää siihen kurssiluoettelon.
Choose file
Uploading… (0%)

Oops. Samaniminen tiedosto jo ladattu..

Oops. Tämä tiedostomuoto ei tueta

Tiedosto liian iso!

0/10 Tiedosto ladattu.

Shopping Cart