FI | SV

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

105,00  (84,68 )

Hätäensiapukurssi 4 t ®

Verkkokoulutus omaan tahtiin itselle sopivana aikana. Koulutuksen voikeskeyttää koska vaan ja jatkaa myöhemmin.

Hätäensiapukurssi 4 t®, verkkokoulutus soveltuu parhaiten hätäensiaputaitojen kertaamiseen ja ylläpitämiseen, kun edellisestä ensiapukurssista on kulunut aikaa enintään kolme (3) vuotta.

HUOM! Verkkokurssi soveltuu  myös SPR Ensiapukurssien EA1® tai EA2® kertaamiseen. Nykyisin tämä kurssi riittää kertaamiseen ei tarvii enää lähikoulutusta mutta myös tietenkin mahdollista sen lisääksi osallistua 4-8t lähiopetukseen.

LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen kurssit@medisafety.fi tai puhelimitse 040 5100239

Ilmoitautumislomake

 

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Hinta sisältää ensiaputodistus.

SPR:n koulutuspohjainen verkkokurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.

Hätäensiapukurssi tavoite:

Kurssin suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun antamisen sisällön mukaisissa aiheissa.

HUOM! Verkkokurssi soveltuu SPR Ensiapukurssien EA1® tai EA2® kertaamiseen. Nykyisin tämä kurssi riittää kertaamiseen ei tarvii enää lähikoulutusta mutta myös tietenkin mahdollista sen lisääksi osallistua 4-8t lähiopetukseen.

Verkkokoulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin, pitää välillä tauon, ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Kurssisuoritukseen sisältyy väli- ja lopputehtävien suorittaminen. Kurssin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 4 t -todistus.

Sisältö:
  • Auttamistoiminta onnettomuudessa tai sairauskohtauksessa
  • Hätäensiavun perusteet
  • Tajuttomalle annettava ensiapu
  • Peruselvytys
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Verenkierron häiriötila (sokki)
  • Verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Tarvittaessa ryhmäkohtaisia painotuksia
  • Tapaturmien ehkäisy

SPR Hätäensiapukurssi 4 t®, verkkokoulutus koostuu hätäensiavun perusteisiin liittyvästä teoriaosuudesta, monivalintatehtävistä, animaatioista ja videoista. Verkkokoulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin, pitää välillä tauon, ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Kurssilaiselta edellytetään väli- ja lopputehtävien suorittamista, ja kurssin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 4 t -todistus. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. SPR Hätäensiapukurssi 4 t®, verkkokoulutuksella voi päivittää voimassa olevan SPR Ensiapukurssi EA 1®- ja SPR Ensiapukurssi EA 2® -pätevyyden yhden kerran kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Uudistus koskee myös kaikkia jo suoritettuja SPR Hätäensiapukurssi 4 t®, verkkokoulutuksia. SPR Hätäensiapukurssi 4 t ohjelmaan voit tutustua täällä.

MAKSAMINEN
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, suorita osallistumismaksusi verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, laskutamme kurssin jälkikäteen. Laskuun ei lisätään laskutuslisä.

Saat todistuskortin postitse ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen kahden viikon kuluessa kurssin suorittamisesta. Tarkistathan että antamasi osoitetiedot ovat oikein, niin todistus tulee perille asti.Osallistumisohjeet

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus aloitetaan kirjautumalla ilmoittautumisen jälkeen saadulla koodilla koulutusalustalle. Koodi toimitetaan kolmen arkipäivän kuluessa. Kirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoitteesi, joka toimii käyttäjätunnuksena.

SPR Ensiapukoulutus

Hätäensiapu 8 t

Leave this field blank

Kouluttajana Sören Södergrann, SPR:n hyväksymä ensiapuopettaja.

0/250 Max words

Suorittamalla ensiapukurssin verkko-osuuden, saat ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Tämän kuuden kuukauden aikana sinun tulee suorittaa lähiosuus, jonka suoritettuasi saat sertifioidun ensiapu pätevyyden seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Lähijakson voit suorittaa lähikoulutuksena Medisafetyn koulutustiloissa tai mahdollisesti työpaikalla. Osallistuessasi kurssille yksityishenkilönä, ole hyvä ja maksa kurssi verkkokaupassa. Mikäli kurssin maksaa yritys / yhteisö, voidaan kurssimaksu myös laskuttaa suoraan yrityksille ja silloin riittää ilmoitautuminen, siis ei lisätä kauppakoriin mutta täyttäkää ja lähettää allaoleva ilmoitautumislomaketta. 

Henkilötunnuksen avulla rekiseröinti on parempi vaihtoehto koulutuskeskuksen tietokannassa koska myöhemmin voi seurata omat kurssit ja pätevyyden voimassaoloaika. Henkilötunnus poistetaan Medisafetyn verkkokaupasta kun rekisteröinti on tehty. 

Jos on osallistumislista ilmoittaja täyttää osallistumislomaketta ja liittää siihen kurssiluoettelon.
Choose file
Uploading… (0%)

Oops. Samaniminen tiedosto jo ladattu..

Oops. Tämä tiedostomuoto ei tueta

Tiedosto liian iso!

0/10 Tiedosto ladattu.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart